WORKSHOPS & KURSER

höstkickoff & kom ner i varv och återhämta dig 

HÖSTKICKOFF

Workshop

Söndagen den 25 augusti ses vi för att kicka igång hösten. Fokus är att skapa en vision som sedan ska tas ner i en konkret planering och handlingsplan.

Det här är en workshop för dig som vill få en boost inför hösten. Vi börjar med att göra en kort reflektion, därefter tittar vi framåt. Under workshopen går vi även igenom personen bakom planen. Du kommer att få svar på frågorna: VAD ska jag göra, HUR ska jag göra det och VEM behöver jag vara för att lyckas. När du går hem kommer du känna att du har en genomtänkt, hållbar plan för hur din höst ska se ut. 

Mer information

Plats: Saltmätargatan 5, Stockholm

 

Pris

800 kr

/person. Du betalar genom swish eller faktura. 

Anmälan gör du genom att antingen mejla eller skriva till mig på instagram. 

För frågor och anmälan: 0736467801
anna@ledarskaphalsa.se
@ledarskaphalsa

KOM NER I VARV & ÅTERHÄMTA DIG 

Lördagsretreat 

I november (datum kommer inom kort) ses vi hos Värmdö Yogacenter i Gustavsberg. 

DREAMS DONT WORK UNLESS YOU DO.

Det här är en lördag för dig som vill komma ner i varv och återhämta dig. Stanna upp under en dag, landa i dig själv och fylla på dina resurser inför jul och nyår. Vi är många som lever vårt liv i högt tempo, där det är svårt att hinna med egentid. För att våra batterier inte ska ta slut behöver vi ibland stanna upp och hämta energi. Målet med lördagen är att du ska komma hem avslappnad i både kropp och sinne samt ha fyllt på med ny kraft. 

 

Mer information

Under lördagen är det fokus på att bara vara och göra avkopplande övningar. Det blir inte så mycket teori. Vi kommer att använda oss av olika mindfulnesstekniker, testa ett lättare yogapass samt testa övningar från terapiformen ACT. Om vädret tillåter kommer vi att promenera en meditativ gång, annars blir det lättare frigörande danspass. 

Tid: 09:30- 17:30

 

Pris

1400 kr

/person. I priset ingår lunch och fika. Du betalar genom swish eller faktura. 

Anmälan gör du genom att antingen mejla eller skriva till mig på instagram. 

För frågor och anmälan: 0736467801
anna@ledarskaphalsa.se
@ledarskaphalsa