Priser

Vad roligt att du funderar på att investera i dig själv- för det är precis vad ett samarbete med mig innebär. Du investerar i din egen utveckling och bättre sätt att använda dina pengar på får du leta efter! Att nå sina mål, våga vara sig själv, driva företaget framåt, lyckas i sin roll på jobbet är inte något som kan mätas i pengar. Din satsning kommer du att få tillbaka många gånger om och för en lång tid framöver!

Olika paket beroende på om du är privatperson, företagare, medarbetare eller chef.

Privatperson 

Du bokar mig för 3-10 samtal (givetvis finns jag tillgänglig för stöd och hjälp även mellan samtalen). Standard för ett samarbete med mig är sex gånger, men hur många coachsessioner du behöver beror på din situation och vad du vill ha hjälp med. Exempel på ämnen jag har coachat i med goda resultat:  hälsa, karriärsrelaterade frågor, relationer eller komma vidare i livet. Ditt behov kommer vi fram tillsammans efter ett första kostnadsfritt samtal.

3 gånger: 3750kr

6 gånger: 7200kr (delbetalning är möjlig)

10 gånger: 11500kr

 

Företagare – performance coaching 

För dig som har en årsomsättning på cirka 500000kr.

Jag vet hur svårt det kan vara att jobba uthålligt, ha tålamod, välja strategi, finslipa sin affärsidé, sälja, fokusera trots distraktioner och tro på sig själv trots uteblivna resultat.

Jag vet också att det kan vara ensamt att inte ha kollegor, eller för all del en chef som stöttar dig och ger dig feedback i ditt dagliga arbete. Att ha någon som följer upp, ser till att du håller din riktning, stöttar, uppmuntrat och firar dina segrar tillsammans med dig är otroligt viktigt för att lyckas som företagare. Ensam är inte stark. 

Abonnemanget är till för dig som vill ha ett externt bollplank till dig och ditt företag. I abonnemanget ingår det två coachsamtal i månaden med mig.  Veckorna där imellan använder du mig som bollplank. Du kan exempelvis be mig om feedback på ett viktigt mejl, hur din presentation ser ut, vilka kläder du ska välja inför ett möte eller vilket pris du ska sätta gentemot specifik kund.   

Det här är ett paket för dig som vill satsa på ditt företag och förstår vikten av att ha en partner vid din sida som ser till att du är UNSTOPPABLE. Vi inleder med ett kostnadsfritt första samtal för att stämma av att vi är rätt för varandra. 

Pris: 4000kr ex moms per månad (bindningstid 3 månader och en månads uppsägningstid). 

 

Företag med en omsättning på mer än ca 500000kr

Performance coaching för chef/ medarbetare.

Kontakta mig för offert.