LIVSCOACHNING

Här ser du ett uppslag av olika ämenen som vi kan gå igenom. Välj ett, tre eller sex ämenen som du vill bli coachad i. Kombinera som du själv vill. Är du osäker på vad du behöver så kommer vi upptäcka det under ditt första samtal. Ditt coachprogram skräddarsys alltid utifrån dig!

VI LÄR KÄNNA VARANDRA

Vi går igenom vad coaching innebär och vi gör en översikt över din livssituation. Det är viktigt att du känner tillit till mig så att vi kan ha ett ärligt samtal.

STRESS/TID

Hur upplever du din stress idag? Vad stressar dig? Hur använder du din tid och vilka tankar har du om tid? Du får hjälp att minska din stress och må bättre.

N

TRÄNING & RÖRELSE

Tränar du idag eller vill du börja komma igång? Får du ut vad du vill av din träning? Tillsammans kommer vi fram till ett upplägg som fungerar för dig.

JOBB/ SYSSELSÄTTNING

Har du ett arbete som du trivs med? Mår du dåligt av att gå till jobbet varje dag? Skulle du vilja utvecklas i din karriär? Vi går igenom vilka alternativ du har.

FRITID/ RELATIONER

Upplever du en balans mellan arbete och fritid? Vet du hur du kan hämta kraft och energi? Vi går igenom hur du kan få en meningsfull fritid som du mår bra av.

SJÄLVKÄNSLA / SJÄLVFÖRTROENDE

Tycker du om dig själv? Är du nöjd med den du är idag? Vågar du göra det du vill? Avsluningsvis går vi igenom hur du skapar de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas!

BOKA HÄR: