KONTAKTA MIG OM DU VILL UTVECKLAS INOM FÖLJANDE OMRÅDEN:

Min coachning bygger på fem olika områden utifån vad jag är expert på och kan ge dig bäst stöttning, uppmuntran och såklart resultat.

  • Våga expandera din komfortzon
  • Få fungerande relationer
  • Nå dina mål på jobbet
  • Sty upp, prioritera och använd din tid på bästa sätt. Känn att du räcker till.
  • Inspirera och motivera för resultat med hjälp av ledarskap.

Alla är vi olika och självklart kan du välja den kombon som fungerar bäst för dig. Jag individanpassar utifrån vad du behöver.

Våga expandera din komfortzon

Det spelar ingen roll om du vill våga ta mer plats på jobbet, flytta till andra sidan jorden, fria till din partner eller hålla ett tal. När du ska göra nya saker kommer din hjärna ofta på många alternativ till att du inte ska utföra det du innerst inne vill göra. Jag hjälper dig! Tillsammans utforskar vi vilka katastroftankar du har och vad som krävs för att du ska ta klivet och utmana dig själv.

Nå dina mål på jobbet

Kanske vill du bli bättre på att arbeta proaktivt istället för reaktivt. Kanske siktar du på att bli chef, ta mer initiativ, koncentrera dig bättre, få en löneförhöjning eller våga säga nej. Vi utgår från dina mål och därefter lägger vi upp en strategi som mynnar ut i olika mål. Jag stöttar, uppmuntrar och fångar upp dig om du håller på att komma ur kurs.

Få fungerande relationer

Vill du få en bättre relation med din partner, syster, kollega eller släkting kan jag hjälpa dig. Under våra coachsamtal är fokus alltid på vad du kan och bör göra. Vi tittar innåt och ser vilket ansvar du har och vad du skulle kunna förändra. Det är lätt hänt att vi lägger över mycket skuld på den andra och missar vår egen del. All förändring börjar med dig själv, ofta smittar det dock av sig 🙂

Prioritera och kontrollera din tid

Många kämpar med att få tiden att räcka till. Här lägger vi fokus på att du ska få hjälp att styra och prioritera din tid. Vi går också igenom hur du kan fylla din tid med meningsfullhet. Nära till hands ligger stresshantering, sömn, återhämtning, flexibilitet och nårbarhet. Vi lägger upp en plan som fungerar för dig i ditt liv.

Inspirera och motivera för resultat med hjälp av ledarskap.

För dig som vill jobba med ditt ledarskap och bli en bättre ledare. Vi kommer att börja med dig själv och vilka värderingar du tycker är viktiga. Idag är autenciet ett viktigt ord när det kommer till ledaskap. Du behöver ha landat i dig själv för att kunna ge ett trovärdigt och stabilt intryck. Ledarskapsoachning är till för dig om vill bli bättre på ett värderingsstyrt ledarskpa, ett coachande förhållningssätt, konflikthantering, svåra samtal och teamledarskap.

COACHPAKET

Du kan välja på tre olika coachpaket, där vi ses antingen 3, 6 eller 10 gånger. Antingen på plats i Stockholm (mig hittar du vid Vasaparken, eller på distans via exempelvis skype eller FaceTime).

BOKA ENKELT COACHNING HÄR NEDANFÖR:

2 + 13 =