JAG HJÄLPER DIG ATT BE UNSTOPPABLE

Coachingen sker antingen via videosamtal eller på plats i Stockholm.
Vi hörs mellan 3-10 gånger, därefter kommer du att klara dig fin fint själv 🙂

ÄR COACHING NÅGONTING FÖR DIG?

Läs några storys från verkligheten och avgör själv.

”Anna är en person som jag snabbt kände att kemin stämde bra med, vilket är väldigt viktigt när man går till en coach.
Anna sätter sig snabbt in i ens situation och hon ställer raka och ärliga frågor som sedan når fram till olika mål som hon hjälper en att sätta upp tills nästa gång man ses. Jag har fått mycket bra hjälp av Anna och kan  kan varmt rekommendera henne som coach!”
Moa

”Det gick så snabbt att känna sig trygg med dig. Du är varm, öppen och ärlig. Det är som att gå till världens bästa kompis, men du utmanar mig på ett sätt som ingen annan kompis gör. Du har ställt ganska jobbiga frågor, men efteråt har det känts skönt. Det har liksom känts exklusivt att gå och träffa dig, jag har sett fram emot våra coachsamtal och jag har verkligen tagit vara på tiden!”
Alexandra

HUR GÅR COACHING EGENTLIGEN TILL?

Basen för coaching

Vi börjar med ett kostnadsfritt samtal på 15-30 minuter. Du berättar vad du vill ha hjälp med och jag presenterar hur jag jobbar. Efter samtalet känner vi båda efter om vi är rätt för varandra.

Vi hörs mellan 3-10 gånger. Ett tillfälle tar ungefär 50 minuter. Till din hjälp kommer du att få med dig olika övningar som du använder hemma.

Mellan gångerna finns jag tillgänglig via mejl för ytterliggare råd och stöd.

COACHING MED MIG INNEBÄR ATT DU FÅR:

  • En person som har passion för din utveckling
  • En coach med stor kompetens, universitetsutbildning från Lunds universitet i psykologi samt två coachutbildningar (en tredje under hösten 2018)
  • Erfarenhet, jag har coachat över 50 personer
  • Ett väl och genomtänkt koncept
  • Anpassat upplägg till just dig och vad du behöver
  • Många konkreta verktyg som hjälper dig framåt, jag vill att du ska BE UNSTOPPABLE
  • Stöttning mellan gångerna, jag är tillgänglig för dig utöver själva coachsamtalen
  • Rak, ärlig coaching med mycket värme och öppenhet.

BE UNSTOPPABLE innebär att du utvecklar en förmåga att leda dig själv till att nå dina mål och drömmar.

Motivation

Hälsa

N

Tro på din förmåga

Vision & Mål

U

Ditt varför

Planering

Rädslor vs Mod

Action

MÅLBILD

Fokus på att vi lär känna varandra och jag verkligen förstår din målbild. Vart vill du komma? Varför vill du komma just dit? Och var är du just nu? Vad är det som hindrar dig? Vi gör en nulägesanalys för att kunna skräddarsy coachingen just för dig.

RÄDSLOR

Vi undersöker dina rädslor. Din uppenbara rädsla grundar sig ofta i något djupare. Om du inte tror att du klarar av att hantera det som händer dig blir det otroligt jobbigt att försöka. Du får hjälp med strategier för att hantera dina rädslor.

VARFÖR

Vi grundar verkligen ditt varför. Det kommer stundvis vara svårt och då är det mycket viktigt att du verkligen kan luta dig tillbaka till ditt varför för att inte tappa motivation. Din passion behöver vara större än din rädsla för misslyckanden.

HÄLSA

En viktig del i min coaching är hälsoaspekten. För att du ska kunna nå dina mål behöver du må bra. Fungerar inte du blir det svårt att känna energi, motivation och handlingskraft. Därför går vi igenom din livssituation utifrån en hälsoaspekt.

SJÄLVBILD

Vi pratar om din självbild. Vad har du för tankar om dig själv? För att du ska kunna lyckas kan det hända att vi behöver justera bilden du har om dig själv. De tankar och föreställningar du har om dig själv kan antingen främja eller hämma dig från att våga.

PLANERING

Nu är det dags att konkretisera. Det är dags att lägga upp en strategi och lägga upp en planering. Vi jobbar med dina större mål och bryter ner dem till delmål. Nu är det dags att TAKE ACTION!

Vanliga frågor

Om du inte hittar vad du söker eller vill prata direkt med mig kan du använda fomuläret nedanför eller mejla mig på anna@ledarskaphalsa.se

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig med alla dina tankar och funderingar!

Vilka resultat kan jag vänta mig?
I mitt coachpaket BE UNSTOPPABLE går vi igenom din målbild, ditt varför, din självbild, dina rädslor, din hälsa och din planering. Det innebär att du får konkreta tips och verktyg för att öka din motivation, tron på dig själv och din förmåga, hantera dina rädslor, öka din hälsa och få en hållbar planering.
hur är du som coach?
De flesta personer jag har coachat beskriver mig på ungefär samma sätt. De brukar säga att jag är som en riktigt bra vän, att jag alltid vill det allra bästa och att jag är 100% fokuserad på att hjälpa hen att hålla riktningen mot sitt mål. De brukar också säga att jag är ärlig, rättfram och vågar ställa ”jobbiga” frågor som leder till utveckling. Någonting som också är förekommande i omdömmet är att jag fokuserar mycket på mål och resultat.

Jag tycker den här beskrivningen stämmer in bra på hur jag vill vara. Jag vill ge dig coachning som är rak, ärlig och ge dig mycket värme och öppenhet.

coachar du alla dagar och kvällar?
Ja! Mina veckor ser dock väldigt olika ut beroende på uppdrag hos kunder. Därför kan jag inte ha en bokningskalender. Hör av dig till mig så hittar vi en tid som fungerar för oss båda. Jag coachar även kvällstid, den senaste tiden börjar klockan 19:00
coachar du på distans?
Ja 🙂

Vi kan höras antingen via skype, facetime, zoom eller via vanlig telefon.

varför kan jag inte boka endast ett coachsamtal?
För att coachningen verkligen ska bli verksam och få utveckling behöver vi ses minst 3 gånger.

Att bli coachad är mer än det som händer under själva samtalet. Oftast händer det mycket mellan gångerna och du behöver landa i det vi har pratat om. Förändringen sker i din vardag med hjälp av övningar som du får med dig.

Det behövs ett par mellanrum för att verkligen komma framåt och vi behöver följa upp och utvärdera det som händer i din vardag för att du ska nå dit du vill.

Vill du boka coachning eller veta mer?

11 + 11 =

Jag har även workshops och kurser

Under 2019 har jag olika workshops samt en helgretreat.