Hej! Mitt namn är Anna.

Min passion är din utveckling- jag hjälper dig att nå dit du vill. Ledarskap och Hälsa handlar om att du ska börja leda dig själv, du ska hjälpa dig själv att nå dina mål, att våga göra det du drömmer om och framförallt må bra på vägen. Till en början tar du hjälp av mig som coach för att därefter applicera tekniken på egen hand.

Tankar om ledarskap och hälsa 🙂

I December 2016 bestämde jag mig för att lita på mig själv. Jag sa upp mig för att satsa 100% på Ledarskap & Hälsa. Att säga upp mig var det läskigaste jag har gjort. Jag är väl medveten om hur kämpigt och svårt det kan vara att verkligen följa sitt hjärta. Till slut vågade jag och nu satsar jag helhjärtat på att få dig att också våga. Sedan juni 2017 coachar jag dig som vill lära dig att leda dig själv, min passion är din utveckling!

Jag tror verkligen på att vi behöver börja se på oss själva som det viktigaste vi har. För att kunna prestera behöver du må bra. Du är värd att investera i och det är viktigt att du verkligen börjar prioritera ditt välmående. Du skapar goda förutsättningar att få ut så mycket som möjligt av livet genom att investera i din hälsa. Mår vi inte bra, fungerar vi inte. Det är vad min coachning handlar om. Att skapa förutsättningar för dig att må bra och våga göra det du vill. Kanske vill du våga säga upp dig, kanske vill du våga söka en chefsposition, kanske behöver du bli bättre på att välja bort och prioritera. Jag hjälper dig! Hos mig får du rak, ärlig coachning med mycket värme och öppenhet.

  • Arbetat som chef på ledningsgruppnivå sedan 2012 100%
  • Kandidatexamen i Arbets och Organisationspsykologi (vid Lunds univeristet) 100%
  • Professionell coach (utbildad hos Livscoachakademin) 100%
  • Individuell tränare (hos Friskis och Svettis Stockholm) 100%
  • Mindfulnessinstruktör 90%

Vill du lära känna mig bättre?

Vill du få inspiration och lära dig mer om ledarskap och hälsa?

Följ mig på sociala medier 🙂  Jag är främst aktiv på instagram och satsar mycket på mitt content. Våren 2018 har jag följande teman:

BE UNSTOPPABLE – lär känna mig – lycka – mindfulness – coacha dig själv

Det första temat börjar 15 januart- häng med!

Vem är jag?

Jag bor i Gustavsberg ute på Värmdö tillsammans med min sambo Patrik. Från början kommer jag från Skåne och flyttade till Stockholm för cirka fem år sedan. Först trivdes jag inte alls i Stockholm, tyckte att det var en för stressig stad, men nu känner jag att jag har hittat hem 🙂

Jag är mycket aktiv hos Friskis och Svettis. Jag är tränare i gymmet och kör tuffa pass på tisdag och torsdaglunch (ibland kanske lite för tuffa…) Jag älsar F&S grundvärdering: lustfylld träning för alla!

Återhämtning får jag i naturen, jag försöker att vara ute och promendera mycket. Minst en gång gör jag en vandring. Älskar även vatten, tycker mycket om att bada och att paddla kajak. I somras fick jag en rejäl dos vatten när vi var ute och paddlade och vågorna var så stora att det knappt gick att ta sig fram. Men det är så jag vill ha det, aktivt, utmanande, uttröttande och roligt tillsammans med vänner.

Som alla andra mår jag även bra när jag får spendera tid med mina vänner och med Patrik. Är otroligt tacksam för att de finns i mitt liv!

När du möter mig så kan du förvänta dig att jag är varm, stödjande och ärlig. Jag tycker inte att coachning ska vara för fluffigt, det är viktigt att du får verktyg att prestera och nå resulat. Jag tror att både hjärta och fokus är en bra kombination för att du ska utvecklas.  Du kan även förvänta dig att jag aldrig coachar någon som jag inte helhjärtat tror att jag kan hjälpa.

För mig är värderingar och att vara geniun viktigt. Det jag jobbar efter är:

HJÄRTA ǀ STOLTHET ǀ KUNSKAP ǀ FOKUS ǀ GÖRA SKILLNAD

 

Andra projekt jag jobbar med:

Känn trygghet i min kunskap.